Privacy verklaring

veiligheidsignalisatie.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. 

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden aangeboden of verkocht.

Wij gebruiken de verzamelde gegevens om onze klanten de volgende diensten te kunnen leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben wij de volgende zaken nodig:

» Bedrijfsnaam
» Naam besteller
» E-mailadres
» Vestigingsadres
» Afleveradres

Indien u zaken met ons doet van buiten Nederland:

» uw BTW-nummer

Alleen met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@veiligheidssignalisatie.nl

Als u bij veiligheidsignalisatie.nl een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. Bij uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres en order- en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.